Landgoed Anningahof - Beelden 2014
augustus 2014, nieuwsbrief 23

De door de gastcuratoren Pieter en Marieke Sanders samengestelde tentoonstelling "ontmoetingen" met werken van Inti Hernandez en Martin Brandsma is nog twee dagen te zien, cq. morgen en zondag aanstaande. Dat geldt ook voor de tentoonstelling van Kunstwegen met het werk van Charlotte Mumm. Volgende week vinden dan weer vele transporten plaats en worden nieuwe tentoonstellingen ingericht.

Thomas Niemeyer, gastcurator van Kunstwegen Duitsland, heeft voor het Duits Kunstwegen Paviljoen de kunstenaars Walter Zurgborg en Tamaki Watanabe uitgenodigd een installatie te presenteren. Deze kunstenaars ontwikkelen hun gezamelijke artistieke projecten met speels plezier en verrassende metamorfoses van voorwerpen, met bijzondere combinaties van materialen en onderwerpen, maar ook met een scherp oog voor de locatie. De installatie zal u verwonderen, zo hebben zij beloofd!

De Aaltje Snijdershal zal rijkelijk met keramische beelden gevuld worden door gastcurator Bastienne Kramer, hoofd van de afdeling Keramiek van de Gerrit Rietveld Academie (GRA), docent bij het Sandberg Instituut (SI) en regelmatig in residence in het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC). Haar tentoonstelling "Network Clay GRASIEKWC" bevat een selectie uit werken van maar liefst 7 kunstenaars, allen met Rietveld/Sandberg/EKWC achtergronden. Het internationale team Eylem Aladogan, Ruta Butkute, Nina Glockner, Maartje Korstanje, Joris Kuipers, Terry Vreeburg en Douglas White zullen hun keramische werken presenteren. Nina Glockner zal bij de opening een performace in de hal doen.

Kortom, er zal bij de opening veel te zien en te beleven zijn! Met genoegen nodigen we u hierbij uit aanwezig te zijn bij de opening van deze nieuwe tentoonstellingen op zondag 7 september as. om 15.00 uur!


Parkeren: Indien blijkt dat de gebruikelijke parkeerplaats vol is, wordt u verzocht 50 meter door te rijden en in het, met een P aangegeven, weiland te parkeren. Parkeren in de bermen langs de Hessenweg is niet toegestaan.

 

 

 
Landgoed Anningahof - www.anningahof.nl - facebook - twitter