Landgoed Anningahof - Beelden 2014
juli 2014, nieuwsbrief 22

Beelden 2014:
Dankzij de creaties van alle kunstenaars, de aanwezigheid van ca. 300 enthousiaste gasten en toch ook het fraaie weer, was de opening van het nieuwe seizoen heel bijzonder en sfeervol. Het was puur genieten! Wij waarderen ten zeerste de verslagen van de landelijke en regionale pers (TV, radio en dagbladen), waardoor velen al weer de reis naar het park hebben ondernomen.

Wisselende tentoonstellingen:
De wisselende tentoonstellingen gedurende het seizoen dragen duidelijk bij aan de kwaliteit en levendigheid van het tentoonstellingsgebeuren als geheel. De door Pim Trooster samengestelde tentoonstelling "Coup de Foudre" in de Aaltje Snijdershal en de tentoonstelling in het Duits Kunstwegen Paviljoen zijn nog tot en met zondag 6 juli te zien en maken daarna plaats voor de volgende tentoonstellingen. Er wordt binnen enkele dagen in beide ruimten een nieuwe tentoonstelling ingericht.

Pieter en Marieke Sanders zijn gastcuratoren in de Aaltje Snijdershal. De door hen samengestelde tentoonstelling heeft als titel "Ontmoetingen" en bevat werken van Inti Hernandez en van Martin Brandsma. De keuze van de kunstenaars en hun werken betekent een ontmoeting tussen twee verschillende werelden. In het Duits Kunstwegen Paviljoen heeft curator Thomas Niemeyer gekozen voor de werken van Charlotte Mumm. De tentoonstelling heeft als titel "Oppervlakten en Ruimten". Over beide tentoonstellingen is een uitgebreide brochure samengesteld.

Met genoegen nodigen we u hierbij uit aanwezig te zijn bij de opening van deze nieuwe tentoonstellingen op zaterdag 12 juli as. om 15.00 uur!


Cornelius Rogge - Zieleschepen

Parkeren: Indien blijkt dat de gebruikelijke parkeerplaats vol is, wordt u verzocht 50 meter door te rijden en in het, met een P aangegeven, weiland te parkeren. Parkeren in de bermen langs de Hessenweg is niet toegestaan.

 

 

 
Landgoed Anningahof - www.anningahof.nl - facebook - twitter